reede, 18. august 2023

Panused, mis ei ole kasiinomängudes kõige mõistlikumad



Muidugi võivad kasiinos mängijad oma rahaga teha nii, nagu neile parasjagu meeldib ja aeg-ajalt ignoreerida statistilisi võiduvõimalusi. Kuid neile, kes soovivad anda endale parima võimaluse, peaksid alati meeles pidama kasiino eelist ja statistilist tõenäosust oma panuste võitmiseks. Need teadmised kehtivad tavalises kasiinos, aga loomulikult ka veebikasiinodes, nagu Optibet kasiino. Seega vaatame lähemalt statistiliselt kõige halvemaid panuseid, mida mängijatel on kasiinodes võimalik teha.

Viigile panustamine on Baccarat puhul kahjumlik

Sisuliselt on Baccarat kaardimäng, kus panustajad panustavad, kas mängija või pankur jõuab kõige lähemale skoorile 9. Pankurile või mängijale panuste tegemine mängus Baccarat on paljude teiste kasiinos tehtud panuste hulgas ühed parimad panused, kuna maja eelis on vaid 1,06% pankuri panusele ja 1,24% mängija panusele.

Kuid panustajad võivad valida ka viigi. See maksab välja ilusa suhtega 8:1, kuid toob kaasa suure kasiino eelise 14,36%. See on kasiino jaoks väga positiivne ega ole mängija seisukohast riskeerimist väärt. Viik ei meeldi spordis kellelegi ja viik ei tohiks kellelegi meeldida ka Baccarat lauas.

Ütle ei seitsmele

Täringuvise on mäng, kus on palju panustamise võimalusi, kuna panused on jaotatud kogu laua pikkuses. Mäng pakub suurepäraseid panuseid üsna väikese maja eelistega, kuid ka üsna ebasoodsaid võimalusi, millest mängijad peaksid kindlasti eemale hoidma.

Paljud neist on "ühe viske panused", mis tähendab panust järgmise viske tulemusele. Panus tulemusele seitse on üks neist ja nagu nimigi viitab, loodab mängija seda panust tehes, et järgmisel täringuviskel on tulemuseks 7. Panus makstakse välja suhtega 4:1, kuid sellega kaasneb suur 16,67% maja eelis.

Keno

See on sisuliselt loteriimäng, mis ei nõua tõelisi oskusi, eriteadmisi ega mängijate poolt mängu käigus tehtavaid otsuseid. Oma lihtsuse tõttu on see just paljude jaoks ka meeldiv valik, eriti kui eesmärgiks ei ole kasutada mängimisel strateegiat või suurt kasumit loota. Kasiino võib seda lihtsalt ära kasutada, omades olenevalt Keno mänguversioonist 25-40% suurust eelist.

Hea uudis on see, et Keno mäng liigub väga aeglaselt, nii et vähemalt statistiliselt pikemas perspektiivis praktiliselt paratamatud kaotused jaotatakse ära pikema aja peale.

Tunne ja tea strateegiat

Keskmine blackjacki mängija on oma panustega umbes 2-4% miinuses, kuid need, kes tunnevad põhistrateegiat ja leiavad mängijate jaoks soodsamaid laudasid, võivad selle maja eelise vähendada 0,5% peale. Kuid mängijad, kellel pole mängu matemaatikast või strateegiast aimugi, seisavad silmitsi ebasoodsate koefitsientidega.

Eksperdid hindavad, et mängijad, kes ei kasuta põhistrateegiat, seisavad silmitsi umbes 15% maja eelisega. Paljudel neist mängijatest on vähe teadmisi mängu tegelikust matemaatikast ja nad ei tea, mida teatud olukordades teha. Seega enne kui alustad blackjacki mängimist, tutvu selle mängu põhistrateegiaga.

Lõbusad slotikad võivad võrduda kaotustega

Kõik teavad, et füüsilised maapealsetes kasiinodes kasutatavad mänguautomaadid ei ole vaatamata nende populaarsusele väga kasumlikud. Mõned mänguautomaadid on maja eelisega koguni 17%. Ja kui mängijad rullikuid kiiresti keerutavad, võivad nad lühikese aja jooksul päris palju raha kaotada.

Otsi slotikate mängimiseks parema RTP (tagasimakse mängijale) protsendiga mänge ja suundu selleks eelkõige online kasiinodesse. Tuntumad slotikad võivad mõnikord olla ka parimate võiduvõimalustega, kuid see pole rusikareegel. Pisut aeglasem mängimine (mitte kasutades kiirkeerutuse seadistust) võib samuti pikendada mängukogemust ja aidata minimeerida võimalikke kaotusi.

Kommentaare ei ole:

Populaarsed postitused